çikolata günü için ürünler (3)

KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata Kurabiye hazırlamak için mükemmel. İÇİNDEKİLER: 0 KURUYEMİŞ, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. 15 ile 18 °C arasında, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Kakao Ekstraktları

Kakao Ekstraktları

( Theobroma cacao ekstresi ) Tarihsel bir bilgi birikimi ile kakao çekirdeklerinin seçiminde (Fildişi Sahili, Venezuela vb.) uzmanlaşarak, her pazarın gereksinimlerini hedefleyen aromatik ve fizikokimyasal profillere sahip tam kakao ekstresi serileri geliştiriyor ve üretiyoruz. Kakao üreticileriyle olan etkileşimlerimiz sayesinde, müşterilerimizin projelerinin teknolojik, düzenleyici ve pazarlama kısıtlamalarına uygun, kişiselleştirilmiş bir yanıt sunabiliyoruz. Uçucu çözücü ile ekstraksiyon: kakao koncentratları ve absolütleri. Etil alkol ile ekstraksiyon: farklı konsantrasyonlarda kakao oleoresinleri ve ekstresi. Nazik etil alkol ile ekstraksiyon: kakao infüzyonları. Alkol distilasyonu: kakao alkolatları.
SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

Sütlü Çikolata %36 KAKAO Özel alanımız koyu çikolata olsa da, bu ürünü mükemmel tat kalitesi ve kakao katı/süt/şeker dengesi ile üretmek için kendimizi adadık. Sütlü çikolata severler için. İÇİNDEKİLER: 0 KABUKLU MEYVELER, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Nem ve sıcaktan koruyarak, 15 ile 18°C arasında saklayınız.